Grand Automotive
u Srednjoj Europi

Grand Automotive u Srednjoj Europi

0 +
Zaposlenih
0
Partnera u mreži
Location-ikona
0 +
Lokacije partnera

Grand Automotive u Srednjoj Europi

Grand Automotive u Srednjoj Europi dio je Taavura grupe pod čijim okriljem djelujemo od 2019. godine. Uspjeh tvrtke je temeljen na najvišoj mogućoj kvaliteti automobila, usluge, te zadovoljnim kupcima i korisnicima usluga. Naše znanje, stručnost i digitalna strategija čine nas savršenim strateškim partnerom za otvaranje novih tržišta ali i širenje poslovanja.

Osnovna djelatnost Grand Automotive grupe u Srednjoj Europi je uvoz i distribucija marke Nissan u Mađarskoj, Češkoj i Slovačkoj, a naš tim profesionalaca osluškuje želje kupaca te je u potpunosti  posvećen njihovim potrebama s jednom misijom – zadovoljnim klijentom. Naš zadatak je učiniti sve što je u našoj moći kako bismo ponudili izvrsne automobile i vrhunsku kvalitetu usluga.

Ljudi

Iskusni tržišni timovi s iskustvom – kombiniramo međunarodno znanje s lokalnim znanjem.

Model poslovanja
Temelji se na zasebnom upravljanju za svaku marku, snažnim partnerstvom i punom koordinacijom s proizvođačima automobila i mrežom distributera
Regionalna pokrivenost

Osnovna djelatnost Grand Automotive grupe u Srednjoj Europi je uvoz i distribucija marke Nissan u Mađarskoj, Češkoj i Slovačkoj.